Hem » Fritid » Smart Bastuaggregat – nu även smartare!
Sponsrad

Smart Bastuaggregat är ett modernt och effektivt eluppvärmt bastuaggregat med den senaste tekniken. Det kommer att ta flera år innan de övriga bastuaggregaten på marknaden når upp till samma nivå. 

Smart Bastuaggregat är nu online, och det gäller inte bara temperaturinställningar eller timern. Det som gör bastuaggregatet så smart är användargränssnittet och monitorn som styr teknik och ser till att förhållandena är optimala. Dessa bidrar till en sömlös fjärrkontrollenhet.

Det smarta styrsystemet mäter, visar och lagrar bastutemperaturen, vattenanvändningen, temperaturen på stenarna, motstånden, fläktmotorn och blåshastigheten, bastuns energiförbrukning, kretskortens temperatur och luftfuktigheten samt hur motorn för locket fungerar. All mätdata är tillgänglig en månad i efterhand.

Ett smartare bastuaggregat kan tidsinställas precis som en mobiltelefon. Du kan ställa in veckodagar, giltighetstiden för timern, bastutemperaturen, bastuaggregatets temperatur och tiden när locket är öppet. Du kan också ställa in olika bastutemperaturer för olika tider, så att till exempel bastubesökare i ett höghus får njuta av just den temperaturen man gillar att bada bastu i.

Också tiden då locket är öppet eller stängt kan tidsinställas. På hotellet kan locket vara öppet under morgonbastun och i ett spa när bastun är öppen. Utan tidsinställning öppnas locket med en knapptryckning eller med hjälp av en rörelsedetektor.

Bastuaggregatens kronjuvel

Saunasampos Smart Bastuaggregat är utan tvekan bastuaggregatens kronjuvel som har ny smart teknik, noggrann värme- och fuktanalys och lättanvänd fjärrstyrning samt fjärrövervakning som bidrar till en önskad bastuupplevelse på bara några minuter.

Bastuaggregat i stora bastur kan kopplas till fjärrövervakningen så att bastuaggregatens drift övervakas i realtid från det centrala kontrollrummet, och kunden får information om behovet av underhåll eller andra eventuella problem i förväg. På så sätt står bastuaggregatet i full beredskap i decennier, och kunden kan bara njuta.

Skulle Smart Bastuaggregat passa dina behov?

Nästa artikel