Hem » Fritid » Det är gott att leva när man är frisk – en hälsosemester du inte hittar i Finland!
Sponsrad

På Tervis kan vi erbjuda dig ett servicepaket som inte finns i Finland. Vi kallar det en hälsosemester. En hälsosemester är en utmärkt behandlingsform när du vill ha lindring från sjukdomar och skador i det perifera nervsystemet, sjukdomar i luftvägarna, hudsjukdomar, hjärt- och kärlsjukdomar och sjukdomar som orsakar rörelsestörningar och nedsatt rörelseförmåga.

Syftet med spabehandlingar är att förebygga sjukdom, förlänga remissionsfasen vid kroniska sjukdomar samt bibehålla och förbättra arbets- och funktionsförmågan. Alla behandlings-metoder som används i spabehandlingarna är bevisat effektiva och ges endast av utbildad vårdpersonal.

Vad gör en semester till en hälsosemester?

Under en hälsosemester ligger fokus på en helhetsbetonad behandling av hälsoproblem enligt en personlig behandlingsplan som gjorts upp av en läkare. En hälsosemester inleds alltid med en läkarundersökning, utifrån vilken en personlig behandlingsplan utarbetas för varje kund. Läkarna som arbetar på Tervis Spa talar finska och är specialistläkare inom medicinsk rehabilitering eller läkare med många års erfarenhet av spa- och vårdbranschen. Dagens spabehandlingar kombinerar traditionella metoder med de möjligheter som modern teknik erbjuder. En hälsosemester på Tervis Spa innehåller både naturliga behandlingar och olika medicinska och fysikaliska behandlingar. En regelbunden dygnsrytm, motion och en god kost ökar välbefinnandet. För att förebygga sjukdomar innehåller behandlingspaketet också livsstilsrådgivning.

Tervis spahotell är det största, modernaste och mest traditionsrika spahotellet i hela Estland. Vi satsar särskilt mycket på att våra kunder ska må bra – varje semester hos oss ska göra gott för både kropp och själ.

Min rygg mår bättre efter att jag har varit på Tervis. Jag åker hit fyra gånger om året på hälsosemester.

Markku, S:t Michel

Det är värt ett besök! Läkarbesöket är också viktigt när du inte vet hur du ska välja rätt behandlingar för dig själv.

Sirkka-Liisa & Liisa

Jag är astmatiker och särskilt massage, örtbad, saltrum och -bastu passar mig.

Reijo, Kuopio

Läs mer om Tervis Spa och hälsosemestrar

Nästa artikel