Hem » Livskvalité » Hör du bra? – De nya hörapparaterna hjälper dig att höra bättre i buller och artificiell intelligens styr användningen vid behov
Sponsrad

En person som har lindrigt nedsatt hörsel kanske inte kan urskilja till exempel susande löv, en klockas tickande eller fågelsång. Mjuka konsonanter är det första som blir svårt att uppfatta i tal. Alla människors hörsel börjar försämras redan i 50-års ålder. Ofta väntar man för länge med att genomgå en hörselundersökning.

Det är inte lätt att höra, särskilt inte när många pratar samtidigt, när någon pratar tyst eller när det är för mycket bakgrundsljud. Ljuden blandas ofta ihop till en enda förvirrande gröt och det blir svårt att uppfatta tal. I sådana fall är det en bra idé att göra en hörselundersökning.

Förbättrad upplevelse.

Augmented Focus-tekniken i de nya Signia AX-hörapparaterna klarar av att behandla tal och ljud i omgivningen helt oberoende av varandra.

Med den nya Augmented Focus-tekniken har vi förändrat hur hörapparater bearbetar tal och omgivningsljud. Röster bearbetas helt separat från andra ljud. På så sätt kan tal helt kopplas bort från andra ljud och alltid framhävas, vilket skapar en tydligare kontrast mellan tal och andra ljud. Det blir lättare att följa konversationer, särskilt i bullriga lyssningssituationer, och belastningen på hjärnan minskar eftersom det blir mindre ansträngande att lyssna överlag.

Anslut enkelt och smidigt.

Signia AX-hörapparater är kompatibla med Android och iPhone och de har Bluetooth-anslutning. Det gör att samtal och musik kan strömmas direkt till hörapparaterna. Du kan omvandla dina hörapparater till trådlösa hörlurar och njuta av musik och ljudböcker utan problem direkt via hörapparaterna.

Använd utan bekymmer.

Laddningsbarhet är dagens melodi och därför är även Signia AX-hörapparater laddningsbara. Hörapparaterna placeras i laddaren på natten för att laddas och i öronen på morgonen. Med full laddning klarar de lätt dagens bestyr och du kan använda dina hörapparater från morgon till kväll utan bekymmer.

Du får stöd när du behöver det.

AI-assistenten Signia Assistant ger dig tips om hur du använder dina hörapparater, om det behövs. Den artificiella intelligensen klarar av att ändra hörapparatens inställningar i realtid för att passa dina behov och vägleda dig i användningen. I praktiken har du alltid din egen hörselspecialist i fickan som är redo att hjälpa dig när du behöver det, oavsett tid och plats.

Boka tid för en kostnadsfri hörselundersökning! Om du misstänker att din hörsel är nedsatt eller om personer i din närhet har påpekat att du verkar höra sämre, gör dig själv och andra en tjänst genom att boka tid för en kostnadsfri hörselundersökning.

Boka tid för en kostnadsfri hörselundersökning

Nästa artikel