Skip to main content
Hem » Livskvalité » Ruokaboksi är en utmärkt service för seniorer
Sponsrad

Hur gör man vardagsmaten mångsidig, hälsosam och god på enklaste sätt? Med Ruokaboksi.

Speciellt på vintern kan det vara otrevligt att halka sig fram till matbutiken. Att laga mat till vardags är för många ett ont måste och det är ofta svårt att hitta på inspirerande vardagsrecept. Kanske är det av dessa skäl som framför allt den äldre befolkningen äter ensidig mat som innehåller bristfälligt med näringsämnen.

Ruokaboksi är ett ypperligt alternativ för seniorer, eftersom servicen gör det enkelt att äta mångsidigt och hälsosamt. Samtidigt bekantar man sig med nya smaker och får inspiration till vardagsmaten. En varierad kost hjälper både seniorer och andra att må bra och hålla sig friska. Att lära sig nya saker är bra för människor i alla åldrar, och att prova nya recept är bra för hjärnan, vilket är särskilt viktigt för seniorer.

Enkla recept

Recepten i Ruokaboksi lämpar sig till vardagen. De är enkla, goda, varierande och snabba – de är ju alla planerade och testade i förväg av professionella kockar, med vanliga människor i åtanke. Instruktionerna är lätta att följa och recepten mångsidiga. Alla recept innehåller färska, säsongsbetonade grönsaker. Boxen kan beställas som liten (för 1-2 personer) eller stor (för 3-5 personer).

Matsvinnet minskar eftersom mängden ingredienser i boxen packas i enlighet med var som behövs till receptet, så att så gott som ingenting blir över. Endast de vanligaste köksredskapen behövs för att tillreda recepten.

Företagets marknadschef Maia Söderlund berättar, att många kunder varit nöjda med matlagningsinspirationen de fått av Ruokaboksi och att favoritrecepten har blivit älskade klassiker hemma hos dem.

Inhemska ingredienser

Som ett inhemskt företag är det självklart för Ruokaboksi att välja inhemska råvaror alltid då det är möjligt.

– När vi köper inhemska råvaror stödjer vi den inhemska primärproduktionen och användningen av inhemska råvaror. De instabila tiderna vi lever har påmint oss om hur viktig den inhemska livsmedelsproduktionen är, påpekar Söderlund och tillägger:

– När det är möjligt köper vi också råvaror direkt från producenterna, vilket förkortar matens resa från åkern till boxen och således kundernas matbord. Kunderna får fräschare mat, och i denna modell går vinsten dit den hör hemma: hos producenten istället för diverse mellanhänder.

– På så sätt lär vi även våra kunder hur man lagar god vardagsmat av inhemska råvaror.

Ensam i sitt slag

Ruokaboksi är verksam över hela landet, från Raseborg till Rovaniemi, i alla städer med mer än 20 tusen invånare. Jämfört med restaurangmat är Ruokaboksis recept hälsosammare och mer mångsidiga, och gjorda av färska råvaror.

3 skäl att prova Ruokaboksi:

1. Hälsosam och inhemsk. Det är skönt att veta, att man äter hälsosam mat och samtidigt stödjer den inhemska matproduktionen
2. Lätt. Ett lätt sätt att äta gott och mångsidigt i vardagen.
3. En ny hobby för självutveckling. Ett roligt sätt att lära sig nya färdigheter och utvecklas som kock.

– I boxen packas ingredienserna och recepten till 3 måltider
– Boxen levereras till din dörr på måndag
– Gratis hemleverans ingår alltid i priset
– Efter den första beställningen bestämmer du själv om du vill fortsätta använda tjänsten eller inte

Beställ din box på ruokaboksi.fi eller genom att ringa kundtjänsten 09 42577899.

ruokaboksi

Så enkelt är det att använda Ruokaboksi-tjänsten!

Next article