Så här väljer du rätt vin
Njut av livet
Mediaplanet
Arbetsliv
Fest
Fritid
Livskvalité
Mat och dryck
Grillning
Stjärnkocken Pekka Teräväs grillsommar innehåller grönsaker i mängder
Viner till julbordet
De bästa vinerna för julens många smaker
Grillning
Grönsaker grillas gott på grillen
Inspiration
Akseli Herlevi: Med passion för hamburgare
Grillning
Läckert med fisk på grillen
Inspiration
Mässkär är sommar för Henriksson
Mat och dryck
Ursprungsmärkning underlättar för konsumenten
Matens ursprung intresserar finländska konsumenter. Stöd och vägledning för valet i matbutiken ger de olika förpackningsmärkningarna.
Jul
Kape Aihinens tips inför julen
Jul
Av kärlek till mat från eget land – duka inhemskt på festbordet
Fisk
Jyrki Sukula: inhemsk fisk på varje finländares bord!
Jul
Så här väljer du rätt vin
Glutenfri
En glutenfri diet är den enda behandlingen för celiaki
Grönsaker
Sommarhälsningar från bonden
Det börjar grönska på åkrarna runt om i landet. Förväntan inför odlingssäsongen är på topp hos jordbrukarna som i sommar odlar den mat som vi konsumenter får njuta av senare i år. Till midsommarbordet hinner redan nypotatisen, olika slags frilandsgrönsaker och örter mogna och fram mot hösten når skördesäsongen sin kulmen.
Sponsrad
Den bästa grillsommaren
Vin
Micke Björklunds mångsidiga vinfamilj får snart tillskott
Fisk
Regnbågsforellen simmar in i våra grillar
Mat
Inhemsk mat ger välbefinnande och glädje
Sommar
Bästa sommarviner
Sponsrad
Framtidens fiskodling finns i Varkaus
Företaget Finnforel odlar regnbågsforell under varumärket Saimaan Tuore. Odlingen sker på fast mark i ett slutet system. Målsättning är att den inhemska färska och nyttiga regnbågsforellen åter ska hitta till finländarnas matbord. Företaget strävar också till att revolutionera fiskuppfödningen så att den i fortsättningen sker både ansvarsfullt och ekologiskt nära konsumenten.
Vin
Alko har en ambitiös plan för att minska sina klimatutsläpp – så här påverkas kunden
Fisk
Jasper Pääkkönen: ”Njut av julbordets fiskrätter med gott samvete”
Jul
Julinspiration med Michael Björklun
Jul
Michael Björklund och den perfekta julskinkan
Jul
Kari Aihinen: ”När julen kommer tar krögaren ledigt”